Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (8) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Drömmar

Drömtydning

2018-11-22 21:02 #0 av: AnnaWe0823

God kväll.
Inatt hade jag en så tydlig och märklig dröm att jag blir nyfiken vad den betyder..

Jag hoppade spontant in i en butik där jag jobbade extra ifjol vid denna tiden och över jul-nyår. Fisk, skaldjur och olika delikatesser är grundutbudet.
Så inatt har jag tagit förgivet att jag behövdes där och har sålt sill och lax på löpande band. Alla var så glada att jag var där då all ordinarie personal gått på semester..

Plötsligt åker jag skridskor på en jättestor arena tillsammans med en man jag aldrig träffat, som bor i Stockholm.

Kort därefter håller jag på att instruera honom i hur man filéar färsk fisk då tar han fram en superlång vass kniv som han hittat vid en husrannsakan dagen innan (han är polis) och ger till mig så jag kan filéa mer effektivt. Flera på en gång..

Och så kommer en av mina fd kollegor med kaffekorg..och så vaknar jag..

Haha, förstår ni att jag gärna vill veta betydelsen?
Tusen tack för hjälpen.
🙏💙

Anmäl
2018-11-22 21:23 #1 av: Tant Grön

#0 Du kan lägga frågan på Drömmar iFokus. större chans att du får svar där.

Anmäl
2018-11-28 12:50 #2 av: Magi-cat

#0 Hej!

Enligt allmän drömtydning enligt symboler brukar vatten vara symbol för känslor.
Is är frusna känslor eller känslor "lagda på is" (=väntan). Att använda knivars skärpa låter lite som att analysera. Cool Fiskar = det som finns i känslan.

Det låter ändå som en glad dröm. Glad Du var efterlängtad och får t.o.m. kaffe  i slutet! (=värme, varma känslor.)

Men, som vanligt, eventuell betydelse tolkar du bäst själv. En del drömmar betyder mycket för en, andra (vanligast) glömmer man snabbt.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.