Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Vetenskap och uppfinningar

Alla djurraser är 200 000 år, ung.

2018-10-11 18:25 #0 av: Huygens

Lite hårddragen rubrik, men låt mej förklara.

Enligt en vetenskaplig forskarstudie sponsrad av Illuminati, Rockefellers Universitet, är 90 % av alla idag levande djurraser uppkomna för mellan 100 000 - 200 000 år sedan. Phys.Org, 2018-05-28

Detta ställer till stora huvudbryn för forskarna.


Hur ska forskarna kunna förklara att 90 % av alla djur skapats för mindre än
200 000 år sedan, utan att utomjordiska varelser kommit in och DNA-modifierat djurarterna från ett slags år 0?

Det finns inget känt massutdöende att tillgripa men hänvisning till fossila fynd, så UFO-hypotesen är den mest sannolika. Om det inte är högteknologiska varelser på jorden som utförde omvandlingen av djurraserna och som idag lever ibland oss i det fördolda.


Anmäl
2018-10-11 18:28 #1 av: [NeferNefer]

Hajar. Krokodiler. Fåglar. Insekter. Med flera. Är mycket, mycket äldre än 200 000 år.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2018-10-11 18:43 #2 av: Huygens

Myror. Fiskar. Sparvar. Med flera.


Anmäl
2018-10-11 19:19 #3 av: PeterTM

Reagerade lite på ordet "djurraser", eftersom raser bland djur enbart omfattar domesticerade djur som katter, hundar, kor, hästar, grisar, får, getter, höns osv. Bland de vilda djuren finns inga raser, bara arter och lokalformer av dessa som kallas underarter.

Om en djurart har flera underarter (lokalformer), räknas den som först beskrevs vetenskapligt som nominatform och då ges arten ett vetenskapligt namn där både släktnamn och artnamn är detsamma, exempelvis Meles meles för den europeiska grävlingen.

Anmäl
2018-10-12 10:59 #4 av: JonasDuregard

#0 "så UFO-hypotesen är den mest sannolika"

Gapskrattar

Enkla förklaringar som att någon mätt fel eller att du missförstått resultaten är så klart helt uteslutna Glad. Den allra enklaste förklaringen är väl att den lilla miljondelen av varje individs DNA de studerat inte ger en bra fingervisning om hur länge de varit en egen art. 

Gillar som vanligt hur du å ena sidan säger att alla experter ingår i en konspiration, och å andra sidan helt förlitar dig på samma experters insamlade data för att dra dina "slutsatser". 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2018-10-12 15:11 #5 av: Huygens

Tja, vad kan man lite på från Illuminatiforskning. Det bästa är troligen att starta på helt egen hand och anta att allt vi lärt oss i skolan kan vara fel.


Vad säger Rockefellerstudien (Stoeckle, Thaler)?

Studien publicerade först i den lilla italienska tidskriften Human Evolution, vol 33, n 1-2, sid 1-30 (länk), på sidan finns PDF-länk med hela studien. Lägg märke till volymnumret, en frimurarsiffra; 33. Perfekt för Vatikankyrkan.


Den vetenskapliga bakgrunden är att i cellerna hos djur finns en mitokondriesektion som kallas Mitokondriell Cytokrom Oxidasdelenhet I DNA-streckkod, ibland förkortat COI-streckkod.

COI-streckkoderna är så specifika för varje art att det har föreslagits att COI-streckkoderna kan användas för att definiera vad som är en art. Inom en art som tillåts utvecklas över tid, uppkommer en kontinuerlig variation i COI av den delen av COI som är neutral och inte (?) kodar mot protein.


Ifall medlemmarna av en art går ner till (två eller) ett litet fåtal individer som paras med varandra, försvinner variationen i COI-streckkoden. När arten sedan förökar sej igen, med fler individer som följd, sker en kontinuerlig naturlig förändring av COI-streckkoden.

Det innebär att liten variation i COI-steckkod inte är samma sak som en helt ny art. Gepardens förfäder har funnits i många miljoner år, vilket fossil visar, men COI-streckkoden för geparden är bara 12 000 år gammal. Det innebär att geparden måste varit nere på väldigt liten population för 12 000 år sedan. Alternativt är geparden genetiskt manipulerad för 12 000 år sedan av ickemänskliga intelligenta varelser och geparden är därmed en delvis artificiell varelse, vilket föreslagits av den ickeakademiske forskaren Lloyd Pye.


Att COI-streckkoden för 90 % av alla raser/arter har en ålder av mindre än 200 000 år, betyder inte nödvändigtvis att dessa arter skapats för 200 000 år sedan. Det kan t ex betyda att populationen minskat ner till ett minimum och därmed har COI-streckkodens variation försvunnit. COI ärvs på mödernet, så en hona kan vara upphov till hela artens COI.

Dock finns inget dokumenterat massutdöende för 100 000 - 200 000 år sedan, som när dinosaurierna dog ut för 65 miljoner år sedan.

Istället är människan och 90 % av alla djurarter "startade" för 100 000 - 200 000 årsedan.


Vad är så märkligt med att en främmande grupp varelser utför ett gigantiskt program av okänt syfte och utraderade majoriteten av alla individer i alla raser och sedan startade med ett fåtal individer i varje ras för ca 150 000 år sedan.

Inklusive människan.

En sådan "omstart" skulle dessutom kunna förklara uppkomsten av homo sapiens underliga DNA, som ser ut att vara modifierad på konstgjord väg av UFO-varelser.


Rymdvarelserna (?) har t ex plockat ut ett fåtal exemplar av djur från 90 % av alla arter på jorden. Rymdvarelserna (?) har sedan modifierat generna hos dessa fåtalet exemplar ur 90 % av alla arter på jorden. Därefter har rymdvarelserna (?) utraderat dom existerande 90 % av arter som ej implanterats med önskade DNA-förändringar. Och slutligen har UFO-varelserna släppt ut dessa mycket små DNA-manipulerade populationer av djur som idag motsvarar 90 % av alla jordens djur, inklusive människan.

Motiv och syfte okänt.


Anmäl
2018-10-12 18:09 #6 av: MissClue

Anmäl
2018-10-12 18:11 #7 av: MissClue

Boktips, kan svara på det ena och det andra men inga utomjordingar är närvarande

Anmäl
2018-10-12 18:19 #8 av: Huygens

#7 Det är inte riktigt "djurens mångfald" som diskuteras i denna tråd. Mej veterligen har ingen i denna tråd heller nekat till mångfalden. Trådens ämne är något annat.


Anmäl
2018-10-12 18:48 #9 av: MissClue

#8 Uppkomsten av vad(?!) handlar tråden om? Djur?Djurarter? eller som i rubriken  djurraser? Jag skulle inte läst vidare i en "vetenskaplig studie" om skribenten använder begreppet djurras. 

Anmäl
2018-10-12 19:01 #10 av: Huygens

Då står det dej fritt att låta bli.


Anmäl
2018-10-13 08:42 #11 av: Magi-cat

Det behövs inga "rymdvarelser" som plockar, blandar och ger, utan evolutionens vågor har självt fört oss i land hit, där vi är. Hittills utan yttre mixtrande. 

Hjärta "No nation can be free if it oppresses other nations" (F. Engels)

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.