Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Hälsa

Mystisk flygplanssjuka (USA?)

2018-09-07 16:31 #0 av: Huygens

För två dagar sedan landade ett flygplan i USA på JFK-flygplatsen, New York, med ett antal av passagerarna som var sjuka. Myndigheterna satte planet i karantän men sa sedan att det bara rörde sej om magsjuka. Nyhetslänk finns under videoklippet.

(YT/Zoon Politikon, 2018-09-05, 18 min)

Nu har två flygplan till landat i USA med sjuka passagerare. Folk var tydligen sjuka redan när dom klev på planet och hostade kraftigt. Är det influensa eller säkerhetstjänsten som sprider ett ämne på flygplatsen?

Myndigheternas beskrivning av förloppet väcker vissa tvivel. Jag lämnar till den intresserade att lyssna närmare på detaljerna. Myndigheterna vill i alla fall kraftigt öka övervakningen och ansiktsanalysen av passagerare för att "stoppa terrorister". Även passagerarnas umgängeskretsar (!) och litteratur planeras att kartläggas.

(YT/Zoon Politikon, 2018-09-07, 25 min)

Myndigheterna säger ospecificerat att ett ökat antal virus har detekterats hos passagerarna.


Anmäl
2018-09-07 17:34 #1 av: Magi-cat

För den som i likhet med mig inte orkar/vill titta på YT-klipp finns nyheten här:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gPn6dq/100-passagerare-sjuka-ombord-pa-flygplan-hostar-oavbrutet

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/flygplan-i-karant%C3%A4n-passagerare-hostade-och-hade-feber-1.8074665

Hjärta "Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den." (Tage D.)

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.