Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Spöken

Are butterfly’s from heaven?

2018-08-19 23:52 #0 av: ~Kollen~

Är fjärilar från himlen? Många tror på en som man har känt och dött blir en fjäril som e väldigt nära en kan det vara sant? Min kanin är död och jag saknar honom såå mycket😥♥︎Han finns begravd under min trädgård. Men typ varje plats jag går till utomhus ser jag minst en fjäril :0 min kompis hund är död och då kommer det nån fjäril in till deras lägenhet! Kan detta vara sant? Vad tror ni?

Anmäl
2018-08-19 23:55 #1 av: ~Kollen~

Jag tycker detta e väldigt spännande men vill veta vad ni tycker vissa tror vissa inte.

Anmäl
2018-08-20 07:35 #2 av: Magi-cat

Vad tråkigt att din kanin är död och jag beklagar verkligen! GråterHjärta (Jag har också haft kaniner och jag vet hur tomt det blir sedan och hur mycket man saknar dem.)

Det där med att tro är personligt, som du säger, en del tror och andra inte. Du finner tröst i fjärilarna och det är gott så, fortsätt känna vad du känner, på det sätt som du känner.Hjärta

Allt i naturen hänger ändå ihop på något vis...

Hjärta "Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den." (Tage D.)

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2018-08-22 10:21 #3 av: Huygens

Jag har också hört detta att en fjäril dykt upp under en begravning på vintern. Exakt vad det innebär är nog en öppen fråga. Kanske ett meddelande?


Anmäl
2018-08-22 16:13 #4 av: Pyttelite

Lång troligare är att kyrksalen blivit uppvärmd och fjärilen vaknat till liv.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-09-02 08:57 #5 av: Ghosthunter

Själar kan visa sig som en fjäril.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2018-09-07 13:34 #6 av: JonasDuregard

#5 Hur har du kommit fram till det? Och dyker den fjärilen upp ur tomma intet, eller kommer den till på samma sätt som andra fjärilar? (parning -> ägg -> larv -> puppa -> fjäril)

Måste kräva en hel del planering om det är det senare, och det förra ger ju upphov till en hel rad andra frågor (Var de själ-larver innan de blev själ-fjärilar? Kan själ-fjärilarna lägga ägg? Blir de vanliga fjärilar isf?). 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.