Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Miljö och djur

Mystiskt djur i Themsen

2018-08-05 08:10 #0 av: Magi-cat

Eller - om det är så mystiskt vet vi inte, men mannen som från sin plats på åttonde våningen filmade en vattenvirvel i floden Themsen undrar förstås vad det kan ha varit. Ibland syntes som en fena sticka upp ur vattnet.

Tydligen har det förekommit fler rapporter om ett "mystiskt" djur i Themsen.

Experter (enligt tidningen) menar att det kan röra sig om en delfin. Brukar inte delfiner visa lite mer av sig än bara fenan?

Hoppas hur som helst att den får vara ifred och hellre fortsätta vara lite mystisk än att infångas...

https://www.aftonbladet.se/tv/a/252426

Hjärta "No nation can be free if it oppresses other nations" (F. Engels)

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2018-08-13 21:39 #1 av: papa-bear

är det för effektens skull som det zoomas ut och in så att man inte skall kunna fokusera på vad det är för något, för så svårt kan det inte vara att filma. dessutom verkar det stå något som liknar någon typ av större objektiv, och om det är så, varför publicerades inte den filmen

själv tror jag att det är vanliga virvlar med murkna träd, vars grenstumpar kan likna fenor. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.