Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Spöken

Vem är hemma hos mig?

2017-07-07 00:00 #0 av: MichaelMyers

Hej,

Under de senaste 3 åren har det hänt lite konstiga saker hemma hos mig. Jag bor med min mamma och min mormor och två katter. Första händelsen upplevde min mormor, toalettlocket låg nere när det alltid är uppe. Denna toalett används bara av min mormor och pga olika orsaker stänger hon aldrig toalocket.
Andra händelsen upplevde jag, då var det tänt i vår källare trots att jag hade varit den sista personen där och dessutom släckt efter mig.
Även den tredje händelsen var det jag som upplevde. Jag hörde ett en duns inifrån vår vind och gick för att kolla vad som lät tände lampan och öppnade vindsdörren. Lampan hade gått så jag stängde kvickt igen då det kändes väldigt olustigt. När jag senare samma dag skulle undersöka vidare, hade jag sällskap av min mamma som stod utanför medan jag gick in med ficklampa. När jag kommer in på vinden ligger platskupan till lampan på golvet. Kupan behöver skruvas tre varv för att lossna.
Fjärde händelsen var min mamma med om. Hon satt och kollade på tv och trodde diskmaskinen tömdes. Efter en stund undrade hon varför det fortfarande höll på och gick ut i köket för att kolla. Då stod kranen på för fullt. Detta kan man skylla på katterna, dock är kranen ganska svår att öppna så är ändå lite skeptiskt.

Då kommer vi till min fråga: kan ni känna eller se vem det är?
(Ingen har dött i huset, då min familj byggde det)

Tacksam för era svar :)

Anmäl
2017-07-07 12:15 #1 av: Magi-cat

Hej! Hoppas du får svar! Glad

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.