Spådomar och förutsägelser

Spådomar: Vem blir USA:s nästa president?

2017-03-15 07:29 #0 av: Magi-cat

I nr 2017:03 av tidningen Nära gör mediet Benny Rosenkvist en förutsägelse om USA:s nästa president: Det blir ingen mindre än Michelle Obama, om man ska tro honom!Förskräckt

Efter en mörk och orolig period blir det ljusare och positiva förändringar, säger han. Att Trump inte blir så långvarig som president är det många som siar om (inte bara medier), liksom att han innan sin avgång kommer att ställa till det för USA.
Vidare spår Rosenkvist ett nytt och rättvisare valsystem. (Det vore väl inte fel att den som får flest röster vinner, t.ex. Det finns säkert röster för förändringar därvidlag.)

Och så blir då Michelle nästa president. Vi lär få se. Det låter högst osannolikt (och jag önskar henne ett lättare öde) men vem är å andra sidan mer osannolik än Trump...

Varsågoda och spå(na) vidare...

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2017-03-15 07:44 #1 av: JonasDuregard

Är inte tanken med profetior att man ska vara först med att förutspå saker? Att förutspå en massa saker som redan stötts och blötts av politiska experter är ju en helt annan sport. 

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/09/people-are-asking-michelle-obama-to-run-for-president-in-2020-af/

https://twitter.com/hashtag/michelle2020

Men vi snackar ju om killen som är mest känd för sin katastrofala fake-seans med Ted Gärdestad. Levande bevis på att människor kan tro på precis vad som helst...

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2017-03-15 08:06 #2 av: Magi-cat

Michelle säger att hon inte vill ställa upp: (mycket förståeligt)

"“I don't make stuff up, I'm not coy. I'm pretty direct. If I was interested in it, I would say. I don't believe in playing games.”

Ms Obama said eight years in the White House had been long enough and she did not want to force her children to be faced with more sacrifices. "

http://www.independent.co.uk/news/people/michelle-obama-oprah-winfrey-cbs-interview-not-run-barack-obama-2020-first-lady-donald-trump-a7486151.html

"– Michelle kommer aldrig att försöka att bli president. Hon är en av de mest begåvade människor jag känner. Du kan se den otroliga genklang hon har hos det amerikanska folket. Men jag brukar skoja och säga att hon är för vettig för att ge sig in i politiken, säger Barack Obama."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article24013437.ab

 Michelle favorit i "sociala medier". (Fast det är alltså inte aktuellt för henne själv. Hon borde veta.)

http://www.expressen.se/nyheter/obama-favorit-att-eftertrada-trump/

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2017-03-15 11:38 #3 av: kamera0710

Känns som om vad som helst kan hända i den dokusåpa som väl kan döpas till Vita huset.

Anmäl
2017-03-15 14:37 #4 av: Magi-cat

#3 Ja, marken gungar när värsta såpan visar sig bli verklighet.Oberörd

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2017-03-15 18:56 #5 av: NeferNefer

Jag skulle nog gärna se Oprah som president ifall inte Michelle vill. Men mest av allt längtar jag efter att se den där Trumpen försvinna från politiken.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-03-15 19:42 #6 av: Huygens

Hillary Clinton visar stor entusiasm och håller nästan ett litet pre-presidenttal inför år 2020. Hennes 66 miljoner väljare ska störta Trumps korthus (3 min).

Stäng av ljudet och se på Hillarys blick.

Blodad tand.

Kanske var dom Psykiska Tvillingarna bara fel på årtalet?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.