Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Naturfenomen

Ung man upplöst av syra

2016-11-26 19:54 #0 av: Loris M

"En syrahaltig källa har slukat en ung amerikansk man som badade olovligen i nationalparken Yellowstone. Det enda som blev kvar var hans badtofflor" Förskräckt

"Olyckan inträffade efter att Colin Scott och hans syster gått ned från de träklädda gångbroarna i området och på egen hand vandrat in i ett minfält av kokheta källor.

Yellowstoneparken ligger över en vulkanisk hetfläck, där det fräser och bubblar i stora, kollapsade vulkankratrar, så kallade calderor. Parken har världens största koncentration av varma källor, totalt cirka 10000.

Colin och hans syster var ute på ”hot potting”, en farlig och olaglig trend, som går ut på att i synnerhet unga besökare badar i de varma källorna.

När Colin sträckte sig ned för att känna på vattnet, gled han enligt systern och hamnade i en källa, som både var nästan 100 grader varm och extremt sur."

Källa

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-11-26 19:57 #1 av: Magi-cat

hu Förskräckt

Hjärta "Mind melds... the last time I heard the words "my mind to your mind", I had a headache for two weeks."

Anmäl
2016-11-26 20:19 #2 av: Aleya

Ja... får man vara elak och säga att vissa osmarta personer tar och utrotar sig själva. Vem tusan tänker ens på att känna på vattnet i en källa?

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-11-26 20:20 #3 av: Magi-cat

Tydligen en av dessa "trender":Ledsen

"Colin och hans syster var ute på ”hot potting”, en farlig och olaglig trend, som går ut på att i synnerhet unga besökare badar i de varma källorna."

Hjärta "Mind melds... the last time I heard the words "my mind to your mind", I had a headache for two weeks."

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.