Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Mysko grejer

Anden i glaset

2016-09-13 10:48 #0 av: zimm

Hej jag är ny på den här sidan och skulle vilja ha svar på en fråga.

Jag och mina kompisar tänkte försöka oss på att göra anden i glaset(det kanske låter som om vi är oseriösa men vi är inte det).  Vi skulle vilja ha några råd om hur man ska gå till väga så att det inte blir farligt. Vi vet redan att man måste visa honom mycket respekt.

Medarbetare på

Star Wars

Anmäl
2016-09-13 11:02 #1 av: Sommarek

Om det är okej med sajtvärd (alla gillar inte att man tar upp det), så har jag en del tips. Men vem är "han"?

Anmäl
2016-09-13 11:15 #2 av: Magi-cat

#1 Inga demoner och såna grejer. Glad

Hjärta "Mind melds... the last time I heard the words "my mind to your mind", I had a headache for two weeks."

Anmäl
2016-09-13 11:16 #3 av: zimm

#1 menar anden men såklart kan det ju va en hon också du kanske kan ta det via pm

Medarbetare på

Star Wars

Anmäl
2016-09-13 11:18 #4 av: Magi-cat

#0 Välkommen hit!

Jag kan också tipsa om att Övernaturligt ifokus har många trådar om just anden-i-glaset.

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions

Hjärta "Mind melds... the last time I heard the words "my mind to your mind", I had a headache for two weeks."

Anmäl
2016-09-13 13:52 #5 av: Sommarek

Mitt sätt att göra liknande saker är färgat av wiccanska ritualer, eftersom jag är wiccan, men det har fungerat bra för mig och har aldrig varit några problem.

Det första man ska tänka på är att "ta bort" allt man inte vill ha i rummet med sig (det kan vara negativitet, tunga tankar, vardagsbekymmer etc.) Hur man gör det varierar; somliga går runt i rummet med rökelse och saltvatten; andra sopar med en kvast; andra igen nöjer sig med att säga högt att allt som är negativt ska försvinna.

Som steg nummer två brukar jag och mina vänner antingen rent fysiskt "rita" en cirkel omkring oss (man kan använda handen, en pinne eller vad som helst) eller tänka oss en; en som utesluter allt man inte vill ha in. Vill man kan man även säga högt att bara de man bjuder in/de vänligt sinnade etc. får komma in. (Är man religiöst lagt på något vis kan man också be den man nu tror på att vaka över en.)

Tänk på att ställa tydliga frågor (gärna ja/nej-frågor; man kan ställa följdfrågor sedan) och på att fråga om vettiga saker.   ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.