UFO och utomjordiskt liv

UFO-utställning med Clas Svahn

2016-04-30 16:38 #0 av: Magi-cat

"– Det är intressant att ta reda på vad som är sant och vad som inte är sant. Vi har knäckt ett antal berättelser om UFON där människor inte talat sanning. Ett klassiskt exempel är den gamla filmen på en obduktion av en rymdmänniska, som förstås inte stämde.

Men så finns det berättelser om UFO:n som inte går att knäcka. Just nu arbetar de på ett känt fall i en sjö öster om Jokkmokk där ett föremål sågs flyga rakt ned 1980.

– Jag träffade vittnen 1990 och intervjuade dem. Och sedan tog det lång tid men vi samlade pengar till en expedition som vi genomförde 2012 och 2014. Då kunde vi konstatera det ligger något i dyn i sjön och nu ska vi dit igen, på vintern och skanna området från isen."

http://www.corren.se/nyheter/linkoping/fullt-av-ufon-pa-berzan-om4117455.aspx

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2016-04-30 16:44 #1 av: Magi-cat

"Det är intressant att människor kan stå och titta på planeten Venus en hel kväll och vara säkra på att de har sett ett UFO, säger Clas Svahn."

Påminner mig om en gång när jag en kväll satt i en bil på hemväg med några andra personer. De fick syn på en starkt lysande prick ganska nära horisonten och undrade. Kunde det vara...? Den lyste verkligen starkt och det var omöjligt att inte lägga märke till den.

Nej, det är inget UFO, sade jag och höll en lång "predikan" om planeten Venus som Aftonstjärna eller Morgonstjärna.

När jag hade hållit på en stund insåg jag att det nog inte heller var Venus den här gången eftersom den flyttat sig synligt och märkbart långt, utan att det var ett helt vanligt flygplan...Generad

Det faktum att "Venus" dessutom befann sig i fel väderstreck borde fått mig på andra tankar, men.... Skrattar S.k. ridå.

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2016-05-01 11:14 #2 av: Ghosthunter

Jag förstår mig inte på den där Clas Svahn. Han är väldigt skeptisk och avfärda det mesta.....men just det där fallet med sjön utanför Jokkmokk ska han envisas med att undersöka.....varför? Funderar

Dessutom kan man ju undra hur man kan vara ordförande i en stor UFO-förening och skriva en massa böcker om UFOn och annat övernaturligt, utan att tro på något alls. Nä, den mannen skulle passa bättre som dammsugarförsäljare eller nåt sånt!!Arg

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.