Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (8) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Off Topic

Lilla Earth Hour

2009-04-25 12:30 #0 av: pernillaa

Den 28 mars 2009 avsatte hela världen en timme åt naturen, då lampor och elektronik släcktes i den omfattningen det gick. En liten grupp försökte förra våren hålla en miniversion av detta och har nu haft uppehåll under sommaren. Den 31 oktober, det vill säga kvällen för Halloween, gjorde vi ett nytt försök med att dra igång med detta igen. Häng på. =)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Arbetet att främja miljön är stort och kräver ganska mycket av mänskligheten. Men egentligen är det en självklarhet då vi lever av naturen. Att släcka ner våra lampor och elektronik en timme/vecka är inte mycket begärt men gör ändå skillnad ifall vi blir många som gör det.

Se på det som en möjlighet att vila lite från världens krav. Som förr i tiden. Mys med pojkvän/flickvän, spela spel och mys med barnen eller berätta spökhistorier för varandra kanske. =)

Varje lördagkväll, kl 19:00-20:00 kommer åtmistone jag att släcka allt och tända ljus istället. Datorn kommer också att vara avslagen!

Fler sajter på iFokus har börjat haka på idén.

Kram

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2009-04-25 22:54 #1 av: TereseE

Nu känner jag mig lite skyldig som glömde bort detta. Alla lampor är släckta men bevisligen är datan på. Oskyldig

Anmäl
2009-11-05 10:39 #2 av: pernillaa

Är ni med på ett försök till helgen nu då? =)

Jag ska gräva fram någon bok och sätta mig i soffan med levande ljus i lägenheten och läsa i tystnaden.

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2009-11-07 15:20 #3 av: pernillaa

Vill bara påminna om det här ikväll kl 19:00-20:00.

Själv ska jag släcka ner allt och stöpa ljus tror jag, blev ändringar i planerna. =)

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2009-11-12 15:57 #4 av: pernillaa

Är ni med nu på lördag då? =)

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2009-11-20 17:23 #5 av: pernillaa

Imorgon är det dags igen. =)

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.