Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (8) Senaste inläggen

Angående sajten och iFokus Anslagstavlan Boktips Dagens Drömmar Experiment, egna Film & Foto (Blandat/allmänt/OT) Forntida teknik Himlafenomen Hjärnan Humor Hälsa Intressanta teorier Kraftplatser och folktro Miljö och djur Musik Mysko grejer Månadens Medlem och Diskussionskategori Naturfenomen Off Topic - Diverse Off Topic - Glädjeämnen Oidentiferbart Orber och ljusfenomen Psykologi och samhälle Rymden Spådomar och förutsägelser Spöken Spökhistorier Spökhus, Spökplatser, spökjägare Symboler och pareidolia UFO och utomjordiskt liv Undersökningar Vetenskap och uppfinningar White Noise & EVP Tävlingar/lekar Övrigt
Intressant

Aurafotografering

2010-04-05 14:26 #0 av: Zadeira

Varje människa har ett energifält runt om sig, och med viss teknik kan detta omvandlas till färger och fotograferas. Detta kallas aurafotografi.

Auran

I dagligt tal används ordet "aura" om energin och utstrålningen som finns runt en människa. Detta energifält kan lätt uppfattas av känsliga personer och medium, och vissa kan både känna och se den. Ibland när man går nära en annan person kan man känna en energi eller till och med som att man fysiskt rör vid personen fast man är en bit ifrån. Att se auran sägs vara svårare, men det beskrivs då som olika färger som strålar ut från personens kropp.

De olika färgerna är helt enkelt olika vibrationer som ger oss information om medvetandet, livsinställning, förmågor, sinnestillstånd, mediala förmåga med mera.

Aurans historia går långt tillbaka i tiden. Naturfolk, kristna mystiker på medeltiden, målare och konstnärer har i alla tider visat auran som en lysande strålning runt människor, djur och växter.

Moderna vetenskapsmän mäter auran som ett elektromagnetsikt fält runt levande varelser, som pulserar beroende på hur varelsen mår och vad den har för energibalans i kroppen.

Aurafotografering

En aurakamera mäter helt enkelt energin runt om din kropp, och omvandlar detta till färger. För att kunna göra detta lägger man händerna på två sensorplattor, handplattor. Dessa sänder energi-informationen till en dator, vars program omvandlar det till färger som läggs på bilden.

Efter en minut får du ett vanligt polaroidfoto med din aura i färg runt dig. Aurafärgerna är helt enkelt olika vibrationer som visar ditt fysiska, mentala och emotionella tillstånd. Eftersom ditt tillstånd ständigt förändras kan även två bilder tagna med en dags mellanrum bli helt olika, även om man har en "grundaura" som visar vem man är i grunden.

Varje färg har en speciell vibration och dessa har alltså en speciell betydelse, kopplade till kroppens sju chakran. Med hjälp av detta kan man tolka personens aura och få fram information om vad det är för sorts person och hur personen just nu upplever livet, både medvetet och undermedvetet.

Funkar det verkligen?

Givetvis finns det folk som tycker att detta är rent skitsnack och att det inte alls går att fotografera en aura och sen tolka hur en person är utifrån detta.
Men som med allt annat inom den andliga världen handlar det om vad man själv tror och upplever, och det är upp till var och en att testa och välja åsikt därefter.

Såhär ser det ut när man gör en aurafotografering, och exempel på tre olika människors aura:

http://fotoaura.files.wordpress.com/2008/10/auracamlady11.jpg


/Bild borttagen, upphovsrättslagen/M-c/

På denna bilden har samma tjej fotats vid olika tillfällen och här ser vi hur olika resultaten kan bli vid olika tillfällen i livet: http://hatonnspeaksthetruth.files.wordpress.com/2009/12/aura-image.jpg


Anmäl
2010-04-05 20:09 #1 av: capodeicapi

Tack för artikeln. En naturlig följdfråga är vilka våglängder som auran har. På övernaturligt läste jag att aurans våglängder ligger precis utanför vad det normala ögat kan uppfatta, vilket skulle förklara varför några ser auror men dom flesta inte. Men jag fattar inte varför det inte går fota auror med"vanlig kamera" De finns ju kameror för både IR och ultraviolett.

Capo

Anmäl
2010-04-05 22:13 #2 av: Zadeira

Jag hittade ingen riktig förklaring på hur det där fungerade med kameran och datorn, men jag fattade det som att det är tack vare ett datorprogram som omvandlar energierna du sänder ut i sensorplattan som man kan få auran på bild... Hur det går till vet jag inte. Men det kan ju vara därför det inte funkar med en vanlig kamera, den kan inte omvandla eller fånga energierna.


Anmäl
2010-04-12 10:40 #3 av: chik

har set Aura på 2 människor. Men inte runt huvudet utan runt händerna. Såg ljusgrön på en kvinna som pratade med en bekant. o såg vit på en man som höll föredrag...Förstod inte riktigt vad jag såg med en gång.Tog några sekunder innan jag för stod att det var energi som strömmade ut.Intressant.

 

Lena.P är jag i verkliga livet.

Anmäl
2010-04-13 00:18 #4 av: Lilj-an

Jag har fotat min son och en av mina katter ett antal gånger och fångat deras aura på foto med en vanlig kamera.

Ser också auran runt mina vänner. 

En morgon när  jag är på väg till jobbet och kom körande ser jag en man med en hund gå över gatan men jag ser även en bländande skepnad brevid mannen ,som jag först trodde var en andra person men upptäckte närmare att det var ett vitt sken som rörde sig tätt intill mannen. 

Kan ha varit mannens aura eller hans guide....

Anmäl
2010-04-13 10:10 #5 av: capodeicapi

#4 de aura-bilderna skulle jag vilja se. :-)

Capo

Anmäl
2010-04-13 11:41 #6 av: Zadeira

#4, du får gärna visa bilderna om du vill!

Ser du auran hela tiden när du tittar på dina vänner eller är det bara då och då? Jag tänker mig nämligen att det är lite jobbigt att ständigt se auran runt folk...


Anmäl
2010-04-13 21:31 #7 av: Lilj-an

#5 Tyvärr, så sätter jag inte in privata bilder här.. men kan berätta att jag var ute i skogen med min son när de bästa bilderna av auran blev tagna..

#4 Nej, jag ser inte auran hela tiden men kan ställa in ögat så att jag ser den om jag vill..

Anmäl
2010-04-13 22:25 #8 av: [trollduva]

synd att du inte vill vissa bilderna,hade varit intresant att seGlad

Anmäl
2010-04-17 12:03 #9 av: [Hukanson]

Hittade en underbar video av Magenta Pixie som handlar om hur människan relaterar till fenomenen aureseende och orbseende.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2010-04-17 12:12 #10 av: [Hukanson]

Det verkar inte ha fungerat med video-url länken så jag skriver ned adressen här : MagentaPixie2012 : Lights Spheres and Orbs

Många otroligt välgjorda videor har lagts in på YouTube och man bleknar när man tänker på hur många miljoner videor man missar när man hållit sig borta från YouTube nån månad.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2010-04-17 12:23 #11 av: [Hukanson]

All materia är ljus säger Einsteins berömda lag E=mc2 . Det betyder att i en värmeskale analys är allting upplösbart i fotoner. Fotonsoppan är liksom vatten något som allt löses upp i , typ.

Men ande är ICKE materia och därför inte heller ljus. Jag tror att ande kan befinna sig mitt i solen utan att ta skada om den är av "rätta virket" eller finhetsgrad.

Därmed inte sagt att det inte finns ljus i anden. Men det andliga ljuset är andligt och det är det vi kallar gudomligt tror jag eller så är lysande ande en förening mellan materiell fotonenergi på någon frekvens och andlig substans av någon kvalitet.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2010-04-18 19:30 #12 av: Zadeira

Här finns en länk om nån vill träna på att se sin och andras aura!

http://www.freewebs.com/overnaturligt61/lrdiglsaauran.htm


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.